Naskoč do virtuálního seriálu SkiTour 2021

Přijeďte si užít FESTIVAL s námi

Naskoč do virtuálního seriálu SkiTour 2021

Jistě jsi postřehnul, že se epidemická situace v ČR nelepší a my jsme se doposud nemohli setkat na startu žádného ze závodů. Vzhledem k tomu, že nežijeme za polárním kruhem a nemáme celoroční přísun sněhu, nemůžeme už dál oddalovat termíny jednotlivých závodů.

Proto jsme se rozhodli, že letošní ročník budeme brát jako velkou výzvu a ČEZ SkiTour uskutečníme ve virtuální podobě. Jistě na konci zimy oceníš, když budeš mít vypilovanou formu na letní sezonu a perfektní figuru do plavek nebo alespoň dáš klid své duši, že jsi pro sebe něco v době koronavirových omezení udělal. Stále totiž platí, že pohyb a sport utužuje naší imunitu a je jednou z nejlepších cest, jak se v současné situaci udržovat ve zdraví a kondici.

Co je tedy Virtuální ČEZ SkiTour?

  • Závody v rámci Virtuální ČEZ SkiTour můžeš absolvovat v termínu 5. 2.–21. 3. 2021
  • je jen na Tobě, kolik závodů ze série budeš absolvovat
  • je jen na Tobě, kdy a kde budeš závody v daném období absolvovat
  • zúčastnit se můžeš všech šesti virtuálních závodů (Bedřichovský Night Light Marathon, Zadovská 30, Orlický maraton, JeLyMan, Krušnohorská 30 a ČEZ Jizerská 50), pokud absolvuješ alespoň 5 z nich, můžeš mít v kapse titul a odměnu SkiTour Mastera
  • ČEZ Jizerská 50 má svůj vlastní virtuální závod a je zároveň součástí WorldLoppet Virtual Racing League, více najdeš na www.jiz50.cz
  • virtuální závody můžeš absolvovat na běžkách, ale i jakoukoliv jinou sportovní aktivitou (kolo, běh, turistika, brusle, apod.)
  • své výkony si měříš sám (ideálně pomocí mobilní aplikace či sportovních hodinek) a výsledky nahraješ do svého sportID

Startovné:

  • startovné na každý ze závodů je 150 Kč
  • registruj se na www.sportID.cz

Možná se ptáš, co se stane s Tvým startovným, které sis již pořídil v rámci seriálu. V průběhu února Tě budeme ohledně kompenzace kontaktovat na e-mailu, který jsi zadal ve svém SportID. Rozhodně se ale nemusíš bát, že bys přišel o své peníze nebo startovné. Budeme ho převádět na rok 2022 nebo Ti ho v plné výši vrátíme na účet (nevztahuje se na závod Jizerská 50). Záleží, na který ze závodů jsi byl zaregistrovaný.

Nezapomněli jsme ani to, že stále můžeme pomáhat. Společně s Nadací NOVA pomáháme osmiletému Matějovi. Více si o jeho příběhu a jak můžeš pomoct přečteš ZDE. Taky ale můžeš využít aplikaci našeho generálního partnera Skupiny ČEZ a pomáhat prostřednictvím jejich aplikace EPP - Pomáhej pohybem. Zaznamenáš na ni svůj virtuální závod a počtem kilometrů přispěješ na projekty, které si sám v rámci aplikace vybereš a v jaké výši je Nadace ČEZ finančně podpoří.

Tak neztrácej už čas, pročti si pečlivě vše o Virtuální ČEZ SkiTour a naskoč do stopy, obuj tenisky nebo nazuj brusle. Je jen na Tobě, jestli strávíš zimu jako medvěd v noře nebo se na začátku jara pochlubíš vybroušenou formou a titulem SkiTour Master!