Oficiální vyjádření SKITOUR 2021

Přijeďte si užít FESTIVAL s námi

Oficiální vyjádření SKITOUR 2021

Karlovskou 50 nahradí Krušnohorská 30

Aktuální ročník ČEZ SkiTour hlásí další změny v programu závodů. Oblíbený závod ve Velkých Karlovicích, který se měl původně uskutečnit 29.–30. ledna, je zrušen. Ve Zlínském kraji bylo po vánočních svátcích hlášeno vysoké procento pozitivních případů onemocnění Covid-19 a vedení obce dospělo k rozhodnutí, že se letos Karlovská 50 nepojede z důvodu bezpečnosti obyvatel, závodníků i organizátorů.

Nevěš ale hlavu! Na další zastávku v podhůří Beskyd si sice budeme muset rok počkat, ale máme pro tebe alternativu v podobě zbrusu nového závodu v Novém Městě v Krušných horách (6–7. března). O závod, ani o body do celkového hodnocení tak nepřijdeš, a ještě budeš mít možnost poznat tajemnou a romantickou krajinu severu Čech. Více o Krušnohorské 30 najdeš zde.

 

Přípravy a registrace stále jedou, sledujeme aktuální vývoj epidemické situace

Změny v programu sice odsunuly začátek seriálu, ale registrace na jednotlivé závody (vyjma ČEZ Jizerskou 50) pokračují. Nejblíže konání je aktuálně Orlický maraton, který by se měl uskutečnit v Deštném v Orlických horách první únorový víkend.

Přípravy závodů pokračují a děláme vše pro to, abychom se ve stopě setkali, i když už nyní je jisté, že forma závodů bude jiná, než na jakou jsme byli doposud zvyklí. Máme za sebou jednání na Ministerstvu zdravotnictví ČR a čekáme na další vyjádření k možnostem, jak závody uspořádat. Aktuální informace si můžeš přečíst zde